schuimbeton als zwambestrijding in geheel Nederland.

Door vochtproblemen uw houten vloer vervangen, schuimbeton als zwambestrijding bied de juiste oplossing!

Schuimbeton bestaat uit een perfect isolerende laag celbeton. Doordat er op de eerste laag van het schuimbeton vloerverwarming aangelegd wordt, ontstaat er een aanzienlijke verbetering in het comfort. Het systeem wordt met functionering garantie aangesloten op uw bestaande CV-installatie.

De Schuimbetonvloer met een anhydriet gietdekvloer over de vloerverwarming is perfect. Deze gietdekvloer is schoon en geheel vlak, dit zorgt voor een perfect uitgangspunt voor uw  nieuwe tegelvoer, houtenvloer op schuimbeton of vergelijkbare bedekking.

Wat kost een Schuimbetonvloer?

Dit is afhankelijk van uw specifieke situatie. Wij bieden u de mogelijkheid direct een offerte te ontvangen, of online vrijblijvend een afspraak te maken.

ZWAMBESTRIJDING MET SCHUIMBETON

Bestaande houten balkenvloer met vloerdelen verwijderen door schimmel en of zwam?

Voor aanvang wordt ieder project door ons geïnspecteerd. Wij adviseren de vloer inclusief draagbalken te laten verwijderen. Indien nodig kan er vervolgens een schimmel en/of zwambestrijding worden uitgevoerd  met garantie, eventueel in combinatie met ons pakket, geleverd worden. Deze werkzaamheden worden op basis van concrete afspraken vakkundig uitgevoerd.

Waarom Schuimbeton?

De stap naar een schuimbetonvloer zonder zwam

Uitvoering in verschillende fases:

De eerste fase en maatvoering voor de eerste schuimbeton laag worden meestal verzorgd door schuimbeton west uit obdam. Daarna begint de daadwerkelijke plaatsing van de vloerverwarming. De kruipruimte wordt met schuimbeton gevuld. Na het uitharden wordt in de tweede fase vloerverwarming aangebracht. In de derde fase wordt hierop een moderne anhydriet gietdekvloer of woonbetonvloer gelegd.

Schuimbeton als zwambestrijding

Schuimbeton als zwambestrijding

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *