Als het straatwerk verzakt in Almere kunt u gebruik maken van printbeton.

 

Verzakt straatwerk Almere

Verzakt straatwerk Almere

Verzakt straatwerk Almere

Verzakt straatwerk Almere

Verzakt straatwerk Almere

Mocht u last hebben van vezakt straatwerk neem dan printbeton, wij zijn zeer actief in almere.  Ons contactpersoon in Almere is Lissa Pereboom  06 83990448

Ons contactpersoon in is Hoorn 06 54271133

Ons contactpersoon in is Schagen 06 15502791

Maar u kunt natuurlijk altijd met de zaak bellen 085 4846144

 

Hoe ontstaat verzakt straatwerk?

Er zijn oorzaken van verzakkingen. Kleine steentjes verzakken eerder dan een groot formaat tegel, omdat de steen verzakt door het verzakken van de grond. Kleine stenen liggen op kleine delen grond en zakken dus sneller naar beneden. De grote tegels worden echter omhoog gehouden door delen grond die nog niet verzakt zijn. Verschillende oorzaken van verzakt straatwerk zijn:

  • Grond niet goed ingeklonken. Bij het inklinken van grond haalt u zo veel mogelijk grondwater weg, zodat u grondwaterpeil dat steeds stijgt en zakt kunt voorkomen.
  • Mollengangen. Wanneer u mollen in of rondom uw tuin heeft, kunnen zij de grond onder uw tegels vandaan graven, waardoor ze wegzakken.
  • Gezakt grondwaterpeil. Omdat het een tijd geregend heeft, zit er veel water in de grond. Wanneer dit naar beneden zakt, verplaatst er een deel van de grond. Wanneer dit vaker gebeurt, kan uw straatwerk mee gaan zakken.

Wat kan ik doen tegen verzakt straatwerk?

Als u een ruime tuin tot beschikking heeft. Dan is het erg leuk wanneer u in de zomer lekker buiten kunt zitten. De meeste mensen vinden het prettig om mooi straatwerk in hun tuin te hebben, zodat talfels, parasols, en stoelen stevig staan. Andere hebben een lang pad die naar hun deur leidt. Dan is het ook handig om bestrating te hebben. Mensen die wat slechter ter been zijn kunnen er makkelijker overheen. Een ander voordeel is dat wanneer het regent uw schoenen niet vies worden van het lopen over het pad. Maar soms verzakt uw straatwerk, en wat doet u dan? Het beste is om een printbetonvloer aan te schaffen en door een gespecialiseerd bedrijf te laten installeren.

Wat is printbeton?

Waarom verzakt het niet op schuimbeton?
Printbeton is een betonvloer en kan met de look van hout, klinkers, kasseien of natuursteen in elke mogelijke kleur toegepast worden. Je kan zelfs je eigen print ontwerpen door afdruk in het beton te maken!

Het beton wordt ter plaatse aangebracht door een professional die er de juiste lijnen en vormen in verwerkt.

Het wordt al lang toegepast bij openbare aanbestedingen zoals rotondes of voetpaden. De laatste jaren duikt deze techniek meer en meer op bij particuliere woningen. Zowel bij niewbouw als renovaties.